Ta bort autofyllposter från Google Chrome

Removing Autofill Entries From Google Chrome

Google Chrome har en funktion som automatiskt kan fylla i formulär med den sparade informationen. Informationen kan vara URL, användarnamn, adresser, lösenord eller någon betalningsinformation. När användaren anger ny information i form av Google Chrome, frågar den ibland användarens tillstånd om de vill spara den informationen. Informationen kan dock inte vara lämplig för flera användare och vissa vill ta bort Autofyll-posterna från Google Chrome. I den här artikeln visar vi inställningarna i Google Chrome där du kan ta bort / ta bort information om autofyll från Google Chrome.

Ta bort autofyllposter i Google Chrome



Ta bort specifika autofyllposter från Google Chrome

Denna metod är för att ta bort specifika Autofyll-poster i en specifik sökmotor eller webbplats. Google sparar mest Google sökte efter nyckelord och länkar så att användarna enkelt kan hitta dem att komma åt igen. Det finns också några webbplatser som spara lösenorden och användarnamn, föreslå dem senare för användare när de försöker logga in igen. Så du kan ta bort vissa specifika Autofyll-poster och inte alla Autofyll-poster genom att följa stegen nedan:

  1. Öppna Google Chrome webbläsare och klicka på Sök bar. Försök nu att skriva något och kontrollera förslagen för Autofyll som visas nedan.

    Söker efter nyckelordet i Google Sök

  2. Gå till det Autofyll med piltangenterna. Tryck nu på Skift + Del för att ta bort den autofyllposten. Om det inte finns någon Delete-tangent på tangentbordet kan du prova Skift + Backsteg knapparna.
    Notera : Om du använder ett bärbart tangentbord, försök Skift + Fn + Del (backspace) -tangenter.

    Tar bort Autofyll-posten

  3. Du kan göra det i textrutan som visar posten Autofyll för den.

Ta bort alla autofyllposter från Google Chrome

Google Chrome har en funktion för att rensa alla cachedata från webbläsaren . Genom att ta bort cachedata tas den bort historiken och den mest sparade informationen i webbläsaren. Du kan också välja alternativet Autofyll medan du tar bort cachedata från Google Chrome genom att följa stegen nedan:

  1. Öppna Google Chrome webbläsare och klicka på menyknappen längst upp till höger. Välj Fler verktyg och välj Rensa surfhistoriken alternativ.

    Öppna alternativet Rensa webbinformation

  2. Klicka på Avancerad fliken i Rensa webbinformation. Välj nu Tidsintervall och kontrollera sedan Autofyll formulärdata alternativ.

    Välja alternativet Autofyll och ta bort data från Google Chrome

  3. Klicka på Radera data för att ta bort alla Autofyll-poster från webbläsaren.

Ta bort lösenorden för autofyll från Google Chrome

De flesta webbplatser sparar lösenord för användare så att de enkelt kan logga in utan att ange lösenordet. För lösenord ber Google Chrome oftast användarnas tillstånd om de vill spara sina lösenord i en webbläsare eller inte. Du kan också se lösenorden som sparas i din webbläsare. Följ stegen nedan för att ta bort de sparade lösenorden i Google Chrome:

  1. Öppna din Krom webbläsare och klicka på menyikonen längst upp till höger. Välj den inställningar alternativet i listan.

    Öppna Google Chrome-inställningarna

  2. Bläddra ner till Autofyllavsnitt och klicka på Lösenord alternativ.
    Notera : Du kan också ta bort sparade betalningar och adressinformation som fylls i automatiskt.

    Öppna alternativet Autofyll lösenord

  3. Klicka på tre prickar menyn framför det specifika lösenordet och välj Avlägsna alternativ.

    Ta bort de sparade lösenorden från Google Chrome

  4. Detta tar bort det sparade lösenordet och nästa gång fylls det inte automatiskt när du försöker logga in.
Taggar Krom 2 minuter läst